Veelgestelde vragen


1Wat zijn de leverkosten?
Wij leveren gebruikt meubilair in Nederland achter de eerste deur. Dit wordt dus niet ingehuisd. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het type meubel. Voor stoelen zijn de leverkosten € 29,- excl. btw. Voor overig meubilair € 59,- excl. btw. Bij een order groter dan € 350,- excl. btw is levering gratis. Wanneer je interesse hebt in het kopen van een grotere partij meubilair, neem dan contact op ons op zodat we een offerte op maat kunnen maken, indien gewenst ook met de kosten voor het inhuizen van het meubilair. Stuur hiervoor een mail naar verkoop@hahebo.nl of bel 0485 - 36 26 26.
2Kan ik gekocht meubilair op komen halen?
Dat kan op onze locatie in Boxmeer. Het adres is Graafseweg 23A, 5831 AA Boxmeer. Ophalen kan op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur. Aan het zelf ophalen van meubilair zijn geen kosten verbonden. Om te voorkomen dat het meubilair beschadigt tijdens het transport adviseren wij om beschermende middelen mee te brengen (bijv. dekens of karton).
3Kan meubilair ook opgehaald worden bij jullie locatie in Tiel?
Onze locatie in Tiel heeft een showroom voor nieuw meubilair en geen magazijn. Onze voorraad gebruikt meubilair staat op onze locatie in Boxmeer. Alleen daar kan gekocht meubilair afgehaald worden.
4Krijg ik garantie op het gebruikte meubilair?
Op gebruikt meubilair wordt geen garantie gegeven, tenzij er zich binnen twee maanden na aankoop een uitzonderlijke situatie voordoet met het gekochte product. Dan zullen we samen met u tot een passende oplossing komen.
5Ik heb meubilair staan dat niet meer gebruikt wordt, hebben jullie interesse?
Voor ons kan gebruikt meubilair interessant zijn als het om grotere aantallen gaat, niet om één of enkele meubelstukken. Om te bepalen of we interesse hebben ontvangen we graag enkele foto's en een korte beschrijving. Deze kun je mailen naar verkoop@hahebo.nl. Binnen enkele werkdagen hoor je van ons of we interesse hebben.
× Hoe kunnen wij je helpen?